fredag 15. oktober 2010

Et bilde blir te :)

Mi gode venninne og sjef på Zizzi gifta seg i slutten av august. Eg ville derfor gi dem en personlig bryllupsgave. Med enkelte menneska og i enkelte situasjona så forbinn eg et bilde, et symbol, ei lukt eller en lyd med menneske, paret eller situasjonen. Med ho Merete og hennes gode mann, e det sommerfugla. Kver gang e tar borti ho, eller snakke med ho om dem og deres, så ser eg sommerfugla. Ikkje i levende livet altså, men allikevel. Så då måtte sommerfugla vær sterkt representert på bilde deres. E valgte å lag et dekopasj-bilde, kor eg mala bakgrunn og delvis ramme inn sommerfuglan. Nu får dokk se prosessen fra bakgrunnen va mala te bilde va ferdi :)

Serviettan som e klipte sommerfuglan fra
Ferdigmalt bakgrunn
Utprøving av kor ting skulle plasseres
For at fargen skulle synes må det vær hvit bakgrunn bak sommerfuglan, e malte derfor omtrentlige omriss
Her e sommerfuglan og all anna dekor festa med dekopasj-lakk, som dokk ser på det finpusses for å ta bort det overflødige hvite omrisset
Det endelige og ferdige bildet :)
Her e alle hvite kanta borte, enkelte sommerfugla e ekstra markert og himmel'n har blitt meir sjattert.
Tanken e at sommerfuglan har våkna te livi skumringstimen før det bli dag og flyr rundt det harmoniske og nygifte paret
( i dette bildet representert som små røde fugla). 

2 kommentarer:

  1. Så nydelig! Kjæmpefint bilde som æ vart glad av å sjå på. :-)
    Marie

    SvarSlett
  2. Hei Hedvig.
    Arti å kom over bloggen din! Bloggen din verkeli blomstre og sprudle og stråle en masse positiv energi og livsglede, og d til tross for motgang og nederlag. Hæli å læs! Du har verkeli pågangsmot! Å så arti å få se ka du male. Digge folk som bære kan sett sæ ne å mal akurat det dem vil, og vil vis det fræm tel glede og inspirasjon for oss andre, som du! Tusen takk! Ser gjerne mer av det :) Ha ei strålende fin helg!

    SvarSlett