Påskepynta leilighet for første gang på så mange år at e ikkje kan huske sist :) |
Formiddagskos på verandaen med selskap av rådyr, hunda, hesta, føll, katte og en rev, for ikkje å snakk om avslappa bok og føtter'n høyt :) |
Se så fine gjesta! :) |
Føllet på gården blei skilt fra mamma'n sin i den stille uke, stakkars lille det va ikkje nå gøy for han. |
Tid for forberedelse av påskelam |
Lammet blei smurt i olivenolje og så krydra rikelig med urter, salt og pepper. Det fikk så ligg i kjøleskapet over natta for å få mest mulig smak på kjøttet. |
En lukseriøs saus består blant anna av multesirup, det fikk e ikkje tak i på Kongsberg, så da va det bare å koke sin egen :) |
Lammet ser nest'n svidd ut, men det e ingen grunn til bekymring, det e bare krydderet som e litt mørkt :) Sida vi va både små og store te bords hadde vi også lagd fløtesaus av krafta fra låret. |
Mat på fat: Potetmos med urtesalt, pepper, fløte og ekte tinesmør, al dente-kokt gulrot og brokkoli, multe- og hvitvinssaus, pærechutney og litt fløtesaus :) |
Så god du e til å kokkelere! :) Så deilig ut!
SvarSlettHa ei fortsatt god påske!
Klæm :)
Det ser rett og slett nyedlig heimlaga ut :) Nyt den siste påskedagen i morgen :) Klem!
SvarSlett