lørdag 21. april 2012

Vårstemning

Kan ikkje skryt på meg at blogging e min hovedprioritet for tida. Men tenkte e kunne legg inn nån ord. Det har jammen plutselig blitt vår, ihvertfall på kalender'n, og på at sola varme, for ikkje å snakk om bar asfalt! Lykke :) Eg har rukket å blitt 28 år og det va en veldig behagelig sak :) Ifølge mamma og pappa sitt bursdagskort så e eg nu blitt voksen. Veldig greit å få opplyst :)

Min idè om kordan denne våren skulle bli og kors'n den blir e vess ganske forskjellig. Det har vært min tanke sida e begynte i kirkejobben min at eg ska vær her, i dissa menighetan å jobb, vær med å lag et grunnlag kor unge og gamle kan møtes i Guds hus og ha det hyggelig ilag. E gikk virkelig inn i denne jobben med en fast plan på å bli gammel her, bli gammel i Tromsø og kjøp meg et hus. Men livet vil det anderledes. Eg har derfor bestemt meg for å flytt til østlandet. Etter mange runda, grublinge, signala fra sjefan på at dem ikkje kan lov nå her i byen. Og avgjørelsen føles bra. Eg e lykkelig med den.

Kor e flytte e då neste sak. Og det veit eg forhåpentligvis i løpet av neste uke. Det bli mest sannsynlig enten Eidsvoll eller Kongsberg. E skal fortsatt jobb som kateket. Eg e heilt trygg på at det e jobben for meg. Jobben eg glede meg til hver dag. Kor e får møt verdens mest fantastiske ungdomma og deres familia. Kor e får vær nær Gud og Gud får vær nær meg.

Tromsø har gitt meg seks heilt fantastiske år. Takk gode Gud at eg dro hit tross alle mine instinkta og idea om byen før e kom hit. Min tanke når e sku opp hit va at e skal ofre mine fem år som student i Tromsø, litt nærmere familien, også ska e hopp på første og beste flyttebil sørover. Men Tromsø, du kjære Tromsø, du omfavna meg med ekte menneska, fantastiske venna, strålende mat, utfordrende jobba, frisk luft og tid te å finn meg og mine grunnsteina. For det vil eg alltid vær takknemlig. For det vil eg alltid føl meg velsigna.

Det e godt å forlat når man e klar. Det e godt å kunne ta med meg Tromsø videre som et smykke. Det bli rart å begynn på nytt. Men e stole på at han der oppe veit kor han ska send meg og ka som vente på meg der :) E glede meg. E vil oppfordre alle mine kjære lesera til å spis deilig softis og nyt vårsola, det e hverdagslykke det :)


6 kommentarer:

 1. Fint skrevet! :)
  Kjenn æ blir spent på dine vegne over nye valg og ny start!! Lykke til med avgjørelsen! :)

  SvarSlett
 2. Det er godt når man kjenner seg trygg i valget man tar. Og ekstra godt å hvile i troen på at det er en som passer på uansett, en som aldri svikter samme hvor du befinner deg hen i verden. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Takk ska dokk ha, e glede meg stort og tenke at eg går ei fin tid i møte :) Samtidig som sommerfugla sprelle med vingan i magen og spenninga gjør meg heilt ør :)

  SvarSlett
 4. Hei Hedvig!
  Skal du være vikarkateket i Kongsberg kommende år? Fikk høre fornavnet ditt, så søkte på det sammen med "kateket i Kongsberg" og fikk opp denne bloggen ;) (fin blogg forresten!)

  Jeg er ungdomsleder i byen og vil gjerne ønske deg velkommen hit!
  Når er det du kommer nedover?

  Mvh. Silje Breivoll

  SvarSlett
 5. Hei Silje :)
  Ja,eg skal vær vikar fra juni av, glede meg masse :) Eg begynne på jobb 7.juni. Ser frem te å bli kjent med dokker alle sammen :)
  Hedvig

  SvarSlett
 6. Så gøy å høre! Og 7. juni er jo ikke lenge til! :) .. Vi har en del samarbeid på på tvers av menighetene her når det kommer til ungdomsarbeid, og ønsker gjerne å samarbeide også mer med statskirken, så da ses vi nok helt sikkert! :) Guds velsignelse og fred. Vi snakkes! :)
  Silje

  SvarSlett