torsdag 24. mars 2011

Andebryst og sunt godteri :)

Hei og hopp i stuen :) 
Som dokker sikkert skjønne flyg tida mi litt. Den flyr heldigvis mest positivt og det e godt. Det e mye å gjør på jobb, e kose meg med herlig blide og interessante kunda. Det e ganske artig når man har gjort seg opp ei meining om kem man trur man snakke med på telefon også møtes for å gå gjennom avtalen... Det e utrolig mange overraskende og givende samtala. Og rett som det e så e forskjell'n stor på telefonstemman og ansiktan man treffe :) 

På matfronten har eg spist utrolig mye laks. Både ovnsbakt laksefilet med piska rømme, agurksalat og potet, men også pestolaks med glaserte og sitronmarinerte squash og potetskive. Sistnevnte inntok eg og Anja på mandag og fisken va så fersk og god at man spiste te det va ondt å beveg seg. Fort gjort med god mat på bordet. 
Eg har også spist en fantastisk ovnsbakt torskefilet med pesto, chalott-løk, grønnsakswok, pasta og revet reddik med soyasaus hos ho Laila. Det va utrolig smakfullt og deilig. 

Supergourmetrett'n som gikk rett heim, men som ikkje akkurat kommer til å bli hverdagskost, va stekt andebryst. Tilbehøret va ikkje mindre enn blomkålpure som ha wasabi og fløte i seg, rotmos av sellerirot og pastinakk, pastaris og deilig rødvinssaus tilsatt balsamico, fløte og brun maizena. En heilt utrolig lykkefølelse i det smakan og ganen bare omfavna kverandre fra første bit. 

Himmel på jord og for ganen :) 


Det e ganske rart å vær arbeidsmenneske, men samtidig heilt naturlig. Den mest merkbare overgangen e at man e trøtt klokka elleve om kveldan. Ikkje så rart når dagen begynn halv åtte bare veldig nytt i min tilværelse. Det fall meg dog heilt naturlig å vær klar for kundesamtala og forsikringsgjennomgang når e sitt i kontorstolen og data'n har levna te liv :) Det e artig å hjelp folk med å få oversikt over forsikringen sine og se kors'n dekninge dem har eller treng på de forskjellige eiendelan. 

Sunt godteri e også et nytt begrep. Det e ikkje fordi eg har blitt helsefrelst, det e ganske enkelt bare fordi dissa godbitan e kjempegod :) Laila pleie å lage dem og eg har fått dilla. Dermed svinga eg og Anja oss rundt på mandagen og rulla en heil halv liten haug med kuler som innehold økologisk cornflakes, kokos, crunchy peanøttsmør og rissirup. Etterpå rulla man kulen i sjokolade og eventuelt kokos. Vi lagde også nån varianta med maldonsalt (flakete fingersalt). 

Litt av godbitan :) 
Nu håpe eg at dokker alle har det godt på alle mulige måta og at ingen slit vettet av seg med eksamenstress. Te de som gjør det har eg all verdens medfølelse. Og kjenn at heile kroppen glede seg te mitt voksne livs første påskeferie uten eksamenslesepress! Det ska bli deilig det. Eg og Laila reis te Lofoten selve påskehelga. Med verdens deiligste fremkomstmiddel; HURTIGRUTA og e glede meg som en liten unge :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar