Denna uka har eg fått lov te å takk Gud for hjertevennan mine. Vennan som e virkelig glede meg te e får gi nå tebake te, nu som energioverskuddet e stigende. Vennan som eg e uendelig stolt av, for å ta tak i livan sine og gjør det til det beste det kan vær. De nye vennan, som gir meg tilbake troen på Tromsø som heimby.
E har blitt gjort oppmerksom på at eg har vært litt sløv med å skriv fremgangsmåta og oppskrifte på mat'n i det siste. Det beklages herved på det sterkeste! E ska skjerp meg umiddelbart :)
Lørdagskos |
Søtpotet og gulrotpurre:
To middels store søtpoteta
Tre middels store gulrøtter
50 gram tinesmør
2 sp fløte
3 sp av kokevannet
Skrell søtpotet og gulrot. Skjær poteten i skiver og gulrota i stenger. Kok til det e mjukt i vann m litt Himalaya-salt. Ha ferdigkokt potet og gulrot, 3 sp kraft, 2 sp fløte og 50 gram Tinesmør i en bolle og lag glatt purre med en stavmikser. Smak til med salt og eventuelt pepper :)
Denne passe spesielt godt til andebryst etter min smak, men ettersom e hadde godt krydra kylling og heavy hvitløksmak på dressingen va det godt med en søt purre attåt. Kan nok likevel si at denne for folk flest vil match best te rødt kjøtt. Smaken e veldig mild og ganske søt. For meg lagde den en formildende balanse i måltidet :)
Imårra starte eg opp med min så og si sukkerfire tilværelse, e regne med e vil kjenn litt abstinensa første par uken, men e ska forsk meg frem te gode oppskrifte med hjelp av druesukker, sukrin og bjørkesøtt :) I will keep you posted :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar