Lavkarbobriks - erstatning for brød |
Jordbær med fløte og sukrin og lavkarbobrownies |
Skinkecarpatio; Jamon de Boss-skinke, god olivenolje, ruccola med olivenolje og parmesan, rista pinjekjerner og vellagra fantastisk Balsamico :) |
Produksjon av sunne vårrulla |
Stekt i ovnen pensla med god olivenolje, spist med sukkerfri og deilig sweet chili saus |
Hedvig, æ spis også lavkarbo! Og elske det! Mmmmm så mye god mat.
SvarSlettMen du, jordbær e vel ikke helt lov? Og ikke fløtegratinerte poteta heller :P
Eg e ikkje verdens strengeste på denna lavkarbokosten. E prøve å test for å se om d går seg te. Fløtepotetan va på utskeiedagen for å se om kroppen ville ha d eller ikkje. Og e fant ut at kroppen ikkje verken trengte eller ønska seg det, så det e ikkje på menyen lenger. Men ska e legg om permanent så må e gli litt mildt over i det.
SvarSlettAh! Det e et konsept æ ikke e så godt kjent med, som æ nok kan ha godt av å lære mæ.
SvarSlettAnywho, æ syns det e helt fantastisk at du spis lavkarbo, også for min del - for æ blir å følge med på Hedvig sine lavkarbooppskrifte! YUM!
Åhh, det der så jo helt HIMMELSK ut, heddamor!:) Jeg vurderer også å legge om til lavkarbo. Tror jeg må gjøre som deg - ta det gradvis;) men at jordbær ikke er lov er kjipe greier!!:( GOD sommer til deg, snuppi:) Klem fra Kirsti-Marie, http://www.gladlaksen.blogg.no;)
SvarSlett