tirsdag 17. mai 2011

Omlegging av kosten :)

Etter mye undersøkelsa og grubling har eg bestemt meg for å test ut lavkarbo-kosthold. Eg går all in og syns det e rart å ikkje spis sukkermengdan eg e vant med. Men kroppen min og eg prøve å inngå våpenhvile så e tenker et bedre kosthold vil gjør vennskapet bedre vekstvilkår :) Så får vi se da kors'n detta fyk av fremover. Men eg e optimistisk, artig å forsk på heilt nye matvarianta og tilbehør :) Her e litt a helgas matproduksjon.

Lavkarbobriks - erstatning for brød

Jordbær med fløte og sukrin og lavkarbobrownies 

Skinkecarpatio; Jamon de Boss-skinke, god olivenolje, ruccola med olivenolje og parmesan,
rista pinjekjerner og vellagra fantastisk Balsamico :) 

Produksjon av sunne vårrulla

Stekt i ovnen pensla med god olivenolje, spist med sukkerfri og  deilig sweet chili saus

4 kommentarer:

 1. Hedvig, æ spis også lavkarbo! Og elske det! Mmmmm så mye god mat.

  Men du, jordbær e vel ikke helt lov? Og ikke fløtegratinerte poteta heller :P

  SvarSlett
 2. Eg e ikkje verdens strengeste på denna lavkarbokosten. E prøve å test for å se om d går seg te. Fløtepotetan va på utskeiedagen for å se om kroppen ville ha d eller ikkje. Og e fant ut at kroppen ikkje verken trengte eller ønska seg det, så det e ikkje på menyen lenger. Men ska e legg om permanent så må e gli litt mildt over i det.

  SvarSlett
 3. Ah! Det e et konsept æ ikke e så godt kjent med, som æ nok kan ha godt av å lære mæ.

  Anywho, æ syns det e helt fantastisk at du spis lavkarbo, også for min del - for æ blir å følge med på Hedvig sine lavkarbooppskrifte! YUM!

  SvarSlett
 4. Åhh, det der så jo helt HIMMELSK ut, heddamor!:) Jeg vurderer også å legge om til lavkarbo. Tror jeg må gjøre som deg - ta det gradvis;) men at jordbær ikke er lov er kjipe greier!!:( GOD sommer til deg, snuppi:) Klem fra Kirsti-Marie, http://www.gladlaksen.blogg.no;)

  SvarSlett